När kärleken är underbar

Johan kör Agnes i skottsäkra

Min fru och jag har väldigt roligt tillsammans och jag tycker den här bilden illustrera det så bra.
Livet är ju ingen dans på rosor men för det mesta är det en massa skratt, bus och äventyr. Nyligen tog vi oss en liten runda till Utö. Vi var trötta på storstadslivet och alla ljud och det liv som är i grannskapet.

Det är hundar som skäller, bilar som tutar, vaktmästaren som puttrar runt på sin gräsklippare nedanför balkongen en hel förmiddag.
Så vi bestämde oss helt enkelt för att vi behövde en paus. Sagt och gjort, vi fick tag på en mysig liten stuga att hyra på Utö så vi stack iväg en helg. Där var det så öronbedövande tyst så när vi satt på verandan på kvällarna medan solen gick ned och njöt av en kopp kaffe, så var det så tyst att det enda man hörde var sin egen puls och vinden som susade i träden.

Vi behövde verkligen det och vi kommer att åka tillbaka dit till våren har vi tänkt oss. Det var verkligen en helt underbar oas.
Där hyrde vi oss en scooter och utforskade ön så mycket vi kunde på två dagar, vi var ju bara där en helg, men vi passade i alla fall på att besöka en av de två välkända stränderna. Den andra var tyvärr avstängd på grund av att militären hade skjutövningar den helgen.

Har du aldrig varit på Utö förut så kan vi varmt rekommendera det. Förberedd dig dock på att det verkligen är knäpptyst. Lovely.

Johan Widén på Utö

Donera

Allt mitt arbete görs ideellt. Vill du stötta och hjälpa till med de kostnader som finns får du väldigt gärna donera en slant via PayPal. Vill du donera mer än 20 kronor kan du öka antalet till önskad nivå. Det går också bra med Swish: 0708-974 971

20,00 Skr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: